Κανονικό vs ηλεκτρονικό τσιγάρο

Η Backcountry Vapor συγκέντρωσε στο παρακάτω βίντεο όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να απαντήσει σε μια ερώτηση που είναι στο μυαλό σχεδόν όλων των καπνιστών: Μεταξύ ατμίσματος (ηλ. τσιγάρο) και καπνίσματος, ποιο είναι χειρότερο για την υγεία;

Περιορίζοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο, χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα


Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: «Περιορίζοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο, χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα»
Τα δεδομένα που προκύπτουν με βάση τα πορίσματα των πιο έγκυρων επιστημονικών ερευνών γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις επιπτώσεις της χρήσης του στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, ανέλυσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός σε συνέντευξή του στο zougla.gr.

Κατά του φόρου κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα η Κομισιόν

Σύμφωνα με την Επιτροπή, λόγω έλλειψης επαρκών πληροφοριών, δεν πρέπει να επιβληθεί ειδικός φόρος κατανάλωσης, ούτε στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, ούτε στα νέα προϊόντα καπνού

Καλύτερα ατμιστές από καπνιστές

Απ’ ό,τι φαίνεται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι λιγότερο βλαβερά από τα συνήθη, τα συμβατά. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τις περισσότερες μέχρι σήμερα έγκυρες ιατρικές έρευνες, που αν και ευρεία η διάδοση του ηλεκτρονικού καπνίσματος δεν είναι πολλές.
 
Οτι το άτμισμα είναι σαφώς καλύτερο από το κάπνισμα προκύπτει από πρόσφατη έρευνα του Tanvir Walele, διευθυντή ερευνών στην εταιρεία Fontem Ventures με έδρα το Αμστερνταμ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια ευρείας γκάμας ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Ειδικοί την χαλάρωση των περιορισμών για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Χαλάρωση των ρυθμιστικών κανόνων για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, προτάθηκε στο Κοινοβούλιο της Αγγλίας, προκειμένου το άτμισμα να γίνει πιο ελκυστικό για τους καπνιστές, και να μπορέσουν έτσι να διακόψουν πιο εύκολα τη βλαβερή τους συνήθεια. Σε σύσκεψη για το ζήτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου ενώπιον ειδικής επιτροπής, κατέθεσαν τις απόψεις τους διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου.

Hλεκτρονικό Vs κανονικό τσιγάρο. Ποιο είναι ασφαλές;

Οι καπνιστές που εγκαταλείπουν τελείως το παραδοσιακό τσιγάρο για χάρη του ηλεκτρονικού, μπορούν να ελπίζουν ότι θα βάζουν πλέον στον οργανισμό τους λιγότερες καρκινογόνες και άλλες τοξικές χημικές ουσίες, σύμφωνα με μια νέα μικρή βρετανική επιστημονική έρευνα.